ACTIVATIE
& BRANDING

Foleor Digital bedenkt en ontwikkelt originele activatiecampagnes en spraakmakende merken. Met een 'digital first' aanvalsplan maken we online het verschil en behalen we uitdagende commerciële doelen. Wij hebben veel ervaring verkregen met ons gerenommeerde merk Bannerflash, gericht op premium display advertising. Maar we groeien verder! Foleor Digital pakt advertising & branding trajecten op campagneniveau op, van idee tot creatie en inzet. Ons creatieve brein en de marketing finesse komen optimaal tot uiting voor jouw merk of organisatie. We zijn sterk visueel ingesteld en zien vaak mogelijkheden die anderen niet zien.

01
WAARDE & GROEI

Ieder project draait om het creëren van waarde, elk in zijn eigen vorm. Denk aan merkwaarde of creatieve actievatiecampagnes. Alles gericht op groei!

02
TOEGEWIJD

Op zoek naar 'gewoon'? Wij geloven niet in gewone standaardoplossingen, jouw merk is toch uniek? Wij gaan altijd voor ongewoon goede resultaten.

03
WIJ WERKEN NOOIT

We staan altijd 'aan' en toch werken we nooit. Het creëren van mooie dingen is geen keuze maar een natuurdrift. Ideeën ontstaan altijd en overal.

04
STARTUP MENTALITEIT

Ondanks jarenlange ervaring hebben we nog altijd een startup mentaliteit. Wij zetten alles niet voor niks in beweging, we willen alles om ons heen béter maken!